Usein kysyttyä

Neljä henkilöä on kokoontunut ruokailemaan runsaasti katetun ruokapöydän ympärille

Askarruttaako jokin pitopalvelun tilaamisessa tai tarjoiluissa? Vai onko sopiva juhlatila hakusessa? Kokosimme yhteen meiltä eniten kysytyt kysymykset.

Kuinka tilaan tuotteita verkkokaupasta?

Suunnittelitpa juhlivasi isosti tai vähän pienemmällä porukalla, meiltä löydät juuri sinun tilaisuuteesi sopivat herkulliset ja näyttävät tarjottavat. Valitse valmis menukokonaisuus tai tilaa yksittäisiä tuotteita, mikä milloinkin toimii sinulle parhaiten. 

Teethän tilauksesi vähintään 3 arkipäivää ennen tilaisuutta.

  1. Valitse menu tai haluamasi tuotteet, täydennä tilausta halutessasi lisätuotteilla.
  2. Valitse nouto (Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki) tai kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle (alk. 75 €). Toimitamme tuotteet kierrätykseen soveltuvissa pakkauksissa.
  3. Maksa verkossa.
  4. Nouda tai vastaanota tilauksesi ja nauti! Verkkokaupan noutojen yhteydessä tavoitat meidät numerosta 050 479 0399.

Kuinka kauan ennen juhlaa tilaus on hyvä tehdä?

Teethän tilauksen verkkokauppamme kautta viimeistään 3 arkipäivää ennen tilaisuutta. Juhlasesonkeina ja muina kiireisinä ajankohtina palvelumme voi ruuhkautua, joten liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin.

Mikäli tarvitset tilauksen kiireisellä aikataululla, ota meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 479 0399. Voimme toimittaa tarjoiluja tilaisuuksiin jopa seuraavalle päivälle. Jos tilaisuuteen on alle kolme arkipäivää, tiedustele vaihtoehtoja myyntipalvelustamme.


Voinko räätälöidä juuri sellaisen menukokonaisuuden, kuin haluan?

Kyllä – voit koota verkkokauppamme vaihtoehdoista haluamasi kokonaisuuden. Annamme kuitenkin mieluusti vinkkejä ja ehdotuksia, jos kaipaat niitä. Tutustu myös valmiisiin menuehdotuksiimme.

Etkö löytänyt etsimääsi vaihtoehdoistamme? Ota yhteyttä lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tilaisuus!

 
Kuinka isolle tai pienelle vierasjoukolle voin tilata tarjoilut? 

Löydät valikoimastamme herkut ja näyttävät tarjottavat niin isoihin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin. Minimitilausmäärät verkkokaupassamme vaihtelevat tuotteiden mukaan. Tarkistathan ajantasaiset minimitilausmäärät tuotteen tilaussivulta. Menuehdotustemme tilaus täytyy tehdä vähintään 10 henkilölle.


Miten voin seurata tilaukseni etenemistä?

Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaisuuden lähestyessä lähetämme vielä muistutusviestin tilauksesta.


Voinko muokata tilaustani, jos osallistujien määrä muuttuu?

Voit lisätä verkkokauppamme kautta tehtyihin tilauksiin tuotteita, mutta et voi poistaa niitä tilauksen jälkeen. Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, mikäli haluat muuttaa tilaustasi.

Erikseen räätälöityjen Catering-tarjousten peruutus- ja muutosehtojen tiedot löydät tarjouksen lopusta tilauskohtaisesti.


Miten tuotteissa on huomioitu erityisruokavaliot ja allergeenit?

Löydät tuotetietojemme yhteydestä seuraavat erityisruokavaliolyhenteet:
L – laktoositon, VL – vähälaktoosinen, G – gluteeniton, VE – vegaaninen ja M – maidoton.

Allergeenit on merkitty erikseen tuotteiden raaka-ainelistaukseen. Huomioithan, että tuotteemme valmistetaan tilassa, jossa käsitellään vehnää sekä muita viljoja, pähkinöitä, mantelia, kananmunaa ja maitoa.


Voiko tilauksen tehdä täysin vegaanisena?

Kyllä – löydät verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät tuotteita jokaisesta tuoteryhmästä. Myös menuehdotuksistamme on täysin vegaanisia vaihtoehtoja.  

 
Yritän tehdä tilausta, mutta verkkokauppa ei anna tehdä sitä haluamalleni päivälle. Mistä on kyse?

Tarkistathan, että olet tekemässä catering-tilausta vähintään kolme arkipäivää ennen noutoa tai toimitusta. Huomioithan myös, että toivomasi päivä voi myös olla loppuunmyyty. Ole meihin yhteydessä puhelimitse 050 479 0399 tai sähköpostitse info@wellcatering.fi, niin autamme selvittämään tilanteen.

 
Millaisia vaihtoehtoja teiltä löytyy nimiäisiin/ristiäisiin, häihin tai ylioppilasjuhliin?

Verkkokauppamme tuotteista ja menuista löydät herkulliset ja vaivattomat vaihtoehdot isoihin ja pienempiin juhliin. Kurkkaa myös lisää vinkkejä Inspiraatio-sivultamme, jonne on koottu lisätietoa mm. kauden juhlien järjestämiseen.

Etkö löytänyt etsimääsi vaihtoehdoistamme? Ota yhteyttä lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi tilaisuus!

Entä jos juhlani peruuntuvat – millaiset ovat peruutusehtonne?

Ruokien verkkokauppatilaus on sitova, joten emme valitettavasti voi palauttaa maksusuoritusta valmistetuista tuotteista.

Voinko tilata catering-toimituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle?

Lähtökohtaisesti pitopalvelumme toimitusalueena on Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen – poikkeuksena saaret, kuten Suomenlinna. Toimitusten hinnat alkavat 75 eurosta.

Voinko tilata teiltä myös astiat ja tarjoilun?

Voit vuokrata astiat kätevästi yhteistyökumppaniltamme Juhlastolta. Vuokraus onnistuu helposti suoraan heidän verkkosivustolta. Valitse tarvitsemasi tuotteet ja täytä asiakastiedot – astiatilauksesi on valmis. Voit noutaa astiat Porvoosta tai tilata kuljetuksen lisämaksua vastaan. Astioiden pesu kuuluu palveluun.

Mikäli tarvitset tarjoiluhenkilökuntaa, otathan yhteyttä puhelimitse numeroon 050 479 0399 tai sähköpostitse info@wellcatering.fi.

Voit myös pyytää tarjousta juhlien koko paketista. Ole yhteydessä lomakkeen kautta – autamme mielellämme rakentamaan sopivan kokonaisuuden juhliasi varten!

Löytyykö teiltä juhlatilaa?

Hyvien kulkuyhteysien päässä Helsingin keskustassa sijaitseva Ravintola Domus tarjoaa tiloja niin isoihin kuin pieniin juhliin, kokouksiin sekä tapahtumiin. Hietaniemenkadulla sijaitsevaan ravintolasaliin mahtuu 180 henkeä. Se on erinomainen tila niin illallistilaisuuksiin, yritystapahtumiin kuin työpaikan pikkujouluihin. Lisäksi ravintolasta on varattavissa pienempiä tiloja eri tilaisuuksiin. Tutustu kaikkiin Ravintola Domuksen tiloihin.

 Olen järjestelmässä kokousta tai yritystilaisuutta. Miten toimin?

Kokous, neuvottelu, aamiaistilaisuus, koulutuspäivä - autamme mielellämme sinua onnistumaan! Catering-palvelumme herkullinen ja vastuullisesti valmistettu ruoka kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Meiltä tilaaminen on helppoa, ja jatkuvalla sopimuksella se käy vieläkin mutkattomammin.

Jos etsit pidempiaikaista catering-kumppania, rakennamme tarpeisiinne sopivan ratkaisun: laita meille viestiä: info@wellcatering.fi tai täytä tarjouspyyntölomake täällä.

Haluaisin järjestää yrityksen pikkujoulut. Löytyykö teiltä juhlatilaa tai menuehdotusta?

Kyllä – Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Ravintola Domus tarjoaa erilaisia tilavaihtoehtoja yritystapahtumiin – myös työpaikan pikkujouluihin. Tutustu kaikkiin Ravintola Domuksen tiloihin.

Kokoa herkulliset ja näyttävät pikkujoulutarjoilut vaivattomasti eri menuvaihtoehdoistamme. Olemme huomioineet laajassa valikoimassamme erityisruokavaliot, ja kuljetuskumppanimme huolehtii siitä, että tarjottavat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Mitkä maksutavat teillä käyvät?

Maksutapavaihtoehtoinamme ovat verkkomaksu, pankki- ja luottokortit, lasku ja yrityslasku.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ei hätää, autamme kyllä! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 050 479 0399 tai sähköpostilla info@wellcatering.fi.