Meistä

 

Well Catering on uusi hyvien valintojen catering-palvelu. Rakastamme juhlia, ja mielipuuhaamme on päästä kattamaan kaikenlaiset juhlapöydät maukkailla, laadukkailla ja vastuullisista raaka-aineista valmistetuilla herkuilla.


Tuotekehityksestä ja tuotteidemme valmistuksesta vastaa oma ruoan ammattilaisista koostuva catering-tiimimme. Oma valmistuskeittiömme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampissa, osoitteessa Hietaniemenkatu 14.


Ruokaa suurella sydämellä – myös pienellä budjetilla!

Meidän mielestämme maukas ja korkeatasoinen ruoka kuuluu kaikille. Valikoimastamme löytyy kaikenlaisiin budjetteihin sopivia herkkuja – mausta tai laadusta tinkimättä!

 

Meille ruoka on tapa muuttaa maailmaa

Haluamme tehdä kestävät valinnat mahdollisimman helpoiksi. Liha- ja kalaruokien lisäksi kasvisvaihtoehdot ovat meillä luonnollinen ja huolella suunniteltu osa ruokalistaa, eikä niitä tarvitse tiedustella erikseen. Valikoimassamme on huomioitu myös yleisimmät erityisruokavaliot.

Lue lisää vastuullisuusteoistamme täältä: wellcatering.fi/vastuullisuus

 

Helppo valita, helppo tilata

Verkkokaupastamme tilaat tarjoilut nopeasti ja helposti. Voit valita valmiiksi räätälöidyn menun tai suunnitella unelmiesi kokonaisuuden itse. Näet aina reaaliaikaisesti tilauksesi ja mahdollisten lisäpalveluiden hinnan. Voit valita toimitustavaksi noudon tai kuljetuksen suoraan juhlapaikalle.

Meistä juhlien järjestäjän tulee olla väsynyt ja onnellinen itse juhlista, ei niiden järjestämisestä. Kun sinä onnistut, me onnistumme.

Well Catering on osa Ylvaa, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamaa yritystä. Mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää ja rakennamme kestävämpää tulevaisuutta konkreettisilla teoilla.