Meille töihin?

Ihmisiä katetun juhlapöydän äärellä leikkaamassa kakkua.

 

Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta: huippuunsa hiottuja makuja, viimeisteltyjä tuotteita sekä tuoreita, vastuullisia raaka-aineita.

Asiakkaidemme juhlat inspiroivat meitä ja jokainen juhla ja tilaus on meille yhtä tärkeä. Siksi teemmekin päivittäin töitä juhlamielellä.

Jos näyttävien ja herkullisten ruokatuotteiden valmistus on intohimosi, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi lisää ja lähetä avoin hakemus osoitteeseen: info@wellcatering.fi

Oletko sinä Well Catering -toimintamme uusi päällikkö?

Etsimme reipasta ja innovatiivista catering-päällikköä kehittämään juuri lanseerattua catering-toimintaamme.

Työssäsi vastaat Well Cateringin laadukkaasta toiminnasta, tuloksesta ja konseptin kehityksestä, laajentumisesta, sekä uusasiakashankinnasta.

Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Tunnet catering-liiketoiminnan toimintarakenteen ja tuotantoprosessit. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää catering-toimintaamme tuloksellisesti yhdessä asiakkaiden, yrityksemme tukipalvelujen sekä oman tiimisi kanssa. Arvostamme asiakaskeskeistä ja aktiivista otetta käytännön työhön.

Olet myynti- ja markkinointihenkinen ja yhteistyökykyinen, ja suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja joustavuuden merkityksen. Innostut uuden kehittämisestä, ja saat ihmiset helposti mukaasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa ja dynaamisessa opiskelijaomisteisessa yrityksessä.

Kun tunnistit itsesi useammasta toiveestamme ja innostuit mahdollisuudesta, on aika laittaa hakemusta kehiin! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekry@ylva.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.5.2022 mennessä. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajan aikana.

Palkkataso tässä tehtävässä on 3200–3800 euroa. Palkka muodostuu valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Koko henkilöstömme kuuluu palkitsemisjärjestelmän piiriin. Toivomme aloitusta tehtävässä viimeistään elokuussa 2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Anne Immonen 6.5.2022, klo 14–15 ja 10.5.2022, klo 9–10.

Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Lue lisää Ylvasta sivuiltamme www.ylva.fi.